top of page
neza.jpg
Zaza Consulting

MOJA ZGODBA

...se začne že v otroštvu, ko je moja družina ustanovila podjetje, ki se ukvarja s trgovino z eteričnimi olji. Že v času srednje šole sem ob počitnicah in vikendih tako spoznavala omamni svet olj in ostalih naravnih surovin. Tako niti ni bilo nepričakovano, da sem se po končani gimnaziji odločila za študij Kemijskega inženirstva na Univerzi v Ljubljani.
Vzporedno s študijem sem obiskovala predavanja aromaterapije v Avstriji (Institut Ingrid Kleindienst John, Feng-Shui, Payerbach-Reichenau), kjer sem poglobljeno raziskovala aplikacije eteričnih olj. Leta 2012 sem z odliko zaključila izobraževanje in prejela naziv: Ärztliche geprüften Aromatologin. Tema moje diplomske naloge je bila: Natural cosmetics for young women. Svojo akademsko pot sem nadaljevala v Londonu kjer sem študirala na šoli Society of Cosmetic Scientists.
Leta 2014 sem diplomirala na Univerzi v Ljubljani ter pridobila naziv: diplomirana inženirka kemijskega inženirstva (UN).
Po končanju primarnega študija sem se vpisala na magistrski program Master of Innovation and Entrepreneurship na Universi v Oslu, kjer sem preživela 2 leti svojega življenja. Študij sem zaključila junija leta 2016 z magistrsko nalogo: Transition between generations in family businesses.

Danes sem zaposlena v družinskem podjetju, z večletnimi izkušnjami z vodenjem potrebne dokumentacije o eteričnih oljih. Poleg tega že več let samostojno pripravljam dokumentacijo o kozmetičnih izdelkih za podjetja v Sloveniji in Evropi. Poznan mi je način dela državnih organov ter aktualna zakonodaja na tem področju.
Moja močna točka so predvsem različne vrste naravnih kozmetičnih izdelkov, ki temeljijo na uporabi eteričnih olj.

Dovolite da pomagam tudi Vam!

bottom of page